Typ hier je tekst

Een nieuwe keuken voor elke ruimte en ieder budget

Een nieuwe keuken voor elke ruimte en ieder budget

Moodkeukens in Apeldoorn
ontwerpt en realiseert het

Moodkeukens in Apeldoorn
ontwerpt en realiseert het

Voor elke nieuwe keuken kunt u bij ons terecht. Op deze pagina vindt u enkele foto’s van onze topkwaliteit keukens. Velen zijn u al voor geweest. Lees hier de reviews. Kom langs in onze winkel in Apeldoorn, bel 055-5791725 of stuur een e-mail.

Nagtegaal op 3 oktober 2014

"Zeer tevreden" Wij hebben deze zomer bij Mood keukens een keuken van het merk Logic gekocht. Greeploze gelakte fronten en een betonlook blad van keramiek. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De verkopers beschikken over veel (praktische) kennis van de (on)mogelijkheden en denken goed mee. De prijs- kwaliteit is in onze ogen goed. De keuken is gemonteerd door Rene Vos, een kundig en vriendelijke vakman. Over de nazorg zijn we ook zeer tevreden. Van het fornuis (Falcon) was er iets met de branders, en er was een deurtje beschadigd tijdens transport. Alles netjes in orde gemaakt en gedurende de nazorg goed geïnformeerd over planning. We kunnen het bedrijf zeker aanraden.

Joost en Wina op 10 september 2014

"Prima ervaring" In mei 2013 is onze keuken geplaatst door Mood keukens.Voordat we bij Mood de keuken hebben gekocht, natuurlijk ook andere zaken bezocht. De echte"klik" hadden we bij Johan den Ouden meteen. Rustig en vriendelijke werd naar onze wensen geluisterd waarna een prima advies werd gegeven. De keuken werd op de afgesproken datum geplaatst en mooi afgewerkt. Johan is de volgende dag komen kijken en vragen of alles naar wens is gegaan. Prima! Nu, 10-09-14 een probleempje met de handel van de kraan. Direct een afspraak gemaakt en de kraan is gerepareerd. Dat noemen wij Service. Wij genieten nog elke dag van onze mooie keuken.

Zelf een review plaatsen of bekijken? Klik hier.