Een nieuwe keuken voor elke ruimte en ieder budget

Voor elke nieuwe keuken kunt u bij ons terecht. Op deze pagina vindt u enkele foto’s van onze topkwaliteit keukens. Vele klanten zijn u al voor geweest met het bezoeken van onze ruime showroom. Lees hier een aantal reviews van enthousiaste kopers. Kom langs in onze winkel in Apeldoorn.

Nagtegaal op 3 oktober 2014

"Zeer tevreden" 

Wij hebben deze zomer bij Moodkeukens een keuken van het merk Logic gekocht. Greeploze, gelakte fronten en een betonlook blad van keramiek. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. De verkopers beschikken over veel (praktische) kennis van de (on)mogelijkheden en denken goed mee. De prijs- kwaliteit is in onze ogen goed. De keuken is gemonteerd door Rene Vos, een kundige en vriendelijke vakman. Over de nazorg zijn we ook zeer tevreden. Van het fornuis (Falcon) was er iets met de branders, en er was een deurtje beschadigd tijdens transport. Alles netjes in orde gemaakt en gedurende de nazorg goed geïnformeerd over planning. We kunnen het bedrijf zeker aanraden.

Joost en Wina op 10 september 2014

"Prima ervaring" 

In mei 2013 is onze keuken geplaatst door Moodkeukens.Voordat we bij Mood de keuken hebben gekocht, natuurlijk ook andere zaken bezocht. De echte "klik" hadden we bij Johan den Ouden meteen. Rustig en vriendelijk werd naar onze wensen geluisterd waarna een prima advies werd gegeven. De keuken werd op de afgesproken datum geplaatst en mooi afgewerkt. Johan is de volgende dag komen kijken en vragen of alles naar wens is gegaan. Prima! Nu, 10-09-14, is er een probleempje met de handel van de kraan. Direct een afspraak gemaakt en de kraan is gerepareerd. Dat noemen wij Service. Wij genieten nog elke dag van onze mooie keuken.

Waarom renovatie van een bestaande keuken slim is

Zelfs aan de beste keukens knaagt de tand des tijds: oude fronten, tekenen van slijtage en te weinig opslagruimte. Koken verliest zijn aantrekkingskracht. De oplossing: in plaats van veel geld te besteden aan ontmanteling, aankoop en installatie van een nieuwe keuken, verandert Moodkeukens uw bestaande keuken terug in uw droomkeuken. We behouden de stevige behuizing en vervangen de oude keukenfronten, handgrepen en scharnieren door nieuwe. Uw keuken of kookeiland krijgt dus in één dag een compleet nieuwe look en u bespaart zich de tijdrovende nieuwe aankoop. Onze showroom herbergt een verscheidenheid aan prachtige keukenfronten in moderne of juist klassieke stijlen. Geef uw goede maar oude keuken een tweede leven. Zo maakt koken u weer gelukkig!

PLAATS UW REVIEW