Opruiming showmodellen in Apeldoorn

Al onze keukens in de showroom zijn na verloop van tijd ook te koop. Profiteer van scherp geprijsde showroommodellen van topmerken als Beda, Kuhlman en Logic (Nolte). Wijzigingen op (inbouw)apparatuur zijn altijd bespreekbaar. Ook in de uitverkoop blijft Moodkeukens een specialist in het op maat maken van uw keuken. Breng een bezoek aan onze winkel of neem contact op voor meer informatie.

Mooi kook/spoeleiland met bar gedeelte en hoge kastenwand. Nu voor een weggeefprijs: €6500,-

Tv-meubel €400,- compleet met achterwand reeds gedemonteerd 

Keuken Armano: van €14.900,- voor €10.500,-

Keuken: van €11.900,- voor €6100,-

Keuken crème/hoogglans: nu €5500,-

Keuken Kuhlmann, groef midden: van €18.500,- voor €7500,- (gelakt op mdf-platen met granieten werkblad)

Keuken: Beda Wenen van € 21.500,- voor € 11.250,-

Nieuw bij Moodkeukens massief houten en pvc vloeren 

Geschikt voor in onder andere keukens en appartementen, met of zonder vloerverwarming. Altijd inclusief 10 jaar onderhoud, plinten, alle benodigde materialen en werkzaamheden.

Keuken: Logic Manhatten van € 9600,- voor € 4500,-. Ook als rechte keuken op te stellen.

Wat zijn showroomkeukens?

In showrooms en keukenstudio's, maar ook in meubelwinkels met keukenafdelingen, worden demonstratiemodellen, ook showroomkeukens genoemd, ingericht voor presentatie en verkooppromotie. Sommige fabrikanten subsidiëren deze keukens en zorgen ervoor dat de getoonde modellen altijd up-to-date worden uitgegeven. Als er nieuwe modellen op de markt komen, blijven de oude keukens bij de dealer staan - en daarom krijgt u als klant af en toe een echt koopje.

Neem contact op