Topmerken in onze showroom in Apeldoorn

Bij Moodkeukens werken wij met twee gerenommeerde merken: Bedakeukens en Logic (Nolte) keukens. Ieder merk heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden, die de adviseurs in staat stellen de perfecte keuken te ontwerpen. Kiest u voor een modern design of gaat u voor een nostalgische look? Het is natuurlijk ook mogelijk om stijlen te combineren. Breng een bezoek aan onze winkel of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk hier de BEDA-brochure

Modern

U kunt alle kanten op met een moderne look. Zo past een keukendesign in zijdeglans of hoogglans perfect in elk interieur. Kies voor moderne deuren voor dat extra strakke resultaat.

Een moderne keuken hoeft niet koud over te komen. Een design kan warmte uitstralen, door bijvoorbeeld strak gelakte fronten af te wisselen met houtproducten. Bij ons heeft u naast de keuze uit alle NCS- en RAL-kleuren, ook de mogelijkheid tot de handgeschilderde variant.

Robuust

Geef uw keuken een robuust uiterlijk. Kies bijvoorbeeld eikenhout fineer voor een krachtige uitstraling. Dit materiaal wordt eerst grof gestraald en daarna gebeitst.

Combineer hout met andere materialen zoals graniet voor het keukenblad, of kies voor handgemaakte handgrepen van Dauby voor een nog robuuster resultaat. Nu verkrijgbaar bij Moodkeukens.

Nostalgisch

Een nostalgische keuken ademt warmte en knusheid. Hierbij staat het gebruik van eikenhout vaak centraal. Varieer naar hartenlust met handgrepen, maatvoering en kleurgebruik om de gewenste uitstraling te bereiken.

Wilt u geen gasfornuis maar een inductiekookplaat of keramisch kooktoestel? Deze modernere apparaten zijn uiteraard in het design in te passen.

Greeploos

Greeploze deuren zijn de trend van dit moment. We kunnen de greeploze deuren met greeplijst uitvoeren, maar ook zonder. Dit laatste kunnen wij toepassen dankzij elektrische ladesystemen of tip-on laden. Hiermee kunt u elk kastje gemakkelijk openen door licht tegen de lade te drukken. Bij ons heeft u keuze uit alle NCS- en RAL-kleuren.